Diensten

Onze voornaamste werkzaamheden zijn projectmanagement en consultancy. Wij geven strategisch advies, begeleiden bij (IT) projecten en ….

Klantvolgsystemen en huurdersportalen

Wij zijn dé specialist in klantvolgsystemen en huurdersportalen. Wij hebben inmiddels meerdere aanbestedingen en implementaties begeleid. Ook zijn we gesprekspartner voor de branchevereniging van vastgoedmanagers en vastgoedbeleggers.

We helpen bij
 • Pakketselectie/aanbestedingen
  Van RFP tot contractering, wij begeleiden het gehele traject om het beste softwarepakket voor jouw organisatie aan te schaffen.
 • Koppelingen
  Wij zijn expert in het maken van koppelingen. Denk daarbij aan de koppeling met je vastgoedbeheer software (ERP), je onderhoudspartijen of je verhuursysteem.
 • Procesverbetering
  Wij verbeteren je beheerproces. We brengen je processen in kaart en leggen de pijnpunten bloot. Wij optimaliseren, digitaliseren en automatiseren. En we begeleiden de organisatie bij deze veranderingen.
 • Training
  Wij trainen organisaties in het werken met klantvolgsystemen en procesveranderingen

Verhuur software, processen en training

Real Connect heeft uitgebreide kennis en kunde in het verbeteren van je verhuurproces. We hebben ervaring met de bekende verhuur CRM pakketten zoals Xitres (Nieuwbouw Office, Verhuur office), OSRE en Eyemove (Bricr).

We helpen bij
 • Pakketselectie/aanbestedingen
  We zoeken voor jouw organisatie naar de beste match. Een pakket dat voldoet aan de wensen, eisen en voorkeuren.
 • Implementatie en inrichting software
  Wij helpen bij de implementatie en de inrichting van de software. Enerzijds als 'vertaler' tussen leverancier en de business, anderzijds door zelf aan de knoppen te zitten. Denk daarbij aan het inrichten van de workflows, templates, (geautomatiseerde) contracten en toewijzing.
 • Koppelingen
  Wij zijn expert in het (laten) maken van koppelingen. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van je verhuur CRM software met je vastgoed beheersysteem om je objecten en marktprijzen te updaten of je contracten digitaal over te zetten.
 • Procesverbetering
  Wij kijken kritisch naar je verhuurproces, geven advies en verbetervoorstellen. Ook brengen we de processen (veelal repeterende handelingen) die we kunnen automatiseren en  digitaliseren in kaart.
 • Training
  Wil je je team efficiënter laten werken in een verhuur CRM systeem, vraag ons dan naar de mogelijkheden van een gerichte training.

Ook zijn we Certified Partner voor Bricr. Wat wil zeggen dat we alles weten van dit verhuursysteem, we korte lijnen hebben met het Bricr team en je kunnen begeleiden van A tot Z. Van inrichting tot aan training.

ERP aanbestedingen, implementaties en projectmanagement

Heb je hulp nodig bij de aanbesteding, implementatie of doorontwikkeling van je ERP, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben ervaring met de meest gebruikte ERP systemen.

Wij helpen bij
 • Implementatie en inrichting software
  Wij zijn de verbinders tussen business en IT en zorgen dat het project goed verloopt.
 • Koppelingen
  Vandaag de dag heb je niets aan een ERP systeem als je geen koppelingen maakt met andere systemen. Denk aan de koppeling met klantvolgsystemen, onderhoudssoftware, inspectiesoftware en verhuursapplicaties.
 • Procesverbetering
  Wij geven grip op je proces. We leggen je processen vast en kijken waar we kunnen innoveren en verbeteren.

To apply for this opportunity, please send your resume, a cover letter and salary expectations via email.

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Laten we kijken hoe we van waarde kunnen zijn voor jou!