Verhuursoftware

Verhuursoftware

Laat ons je verhuurproces optimaliseren!

Real Connect heeft uitgebreide kennis en kunde in het verbeteren van je verhuurproces. We hebben ervaring met de bekende verhuur CRM pakketten zoals Xitres (Nieuwbouw Office, Verhuur office), OSRE en Eyemove (Bricr).

We helpen bij:

  • Pakketselectie/aanbestedingen: we zoeken voor jouw organisatie naar de beste match. Een pakket dat voldoet aan de wensen, eisen en voorkeuren.
  • Implementatie en inrichting software: wij helpen bij de implementatie en de inrichting van de software. Enerzijds als ‘vertaler’ tussen leverancier en de business, anderzijds door zelf aan de knoppen te zitten. Denk daarbij aan het inrichten van de workflows, templates, (geautomatiseerde) contracten en toewijzing.
  • Koppelingen: wij zijn expert in het (laten) maken van koppelingen. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van je verhuur CRM software met je vastgoed beheersysteem om je objecten en marktprijzen te updaten of je contracten digitaal over te zetten.
  • Procesverbetering: wij kijken kritisch naar je verhuurproces, geven advies en verbetervoorstellen. Ook brengen we de processen (veelal repeterende handelingen) die we kunnen automatiseren en  digitaliseren in kaart.
  • Training: wil je je team efficiënter laten werken in een verhuur CRM systeem, vraag ons dan naar de mogelijkheden van een gerichte training.

Ook zijn we Certified Partner voor Bricr. Wat wil zeggen dat we alles weten van dit verhuursysteem, we korte lijnen hebben met het Bricr team en je kunnen begeleiden van A tot Z. Van inrichting tot aan training. Wil je weten hoe we dat aanpakken? Stuur ons een mail en we delen ons Plan van Aanpak.